Δευτέρα

Παρεμβολή στα κεφάλαια "Ιταλία" μετά τις εξελίξεις της 1ης Μάρτη


Παρακαλω διαλέξτε την ΟΡΓΗ σας


The Clash - I Fought the Law.mp3
Sex Pistols - Anarchy In The UK.mp3
Tool - Lateralus - 05 Schism.mp3
Wxra Speiroxaith - Perithorio.mp3
John Lennon - Give Peace A Chance.mp3
RAGE AGAINST THE MACHINE - Bulls On Parade.mp3


Την 1η Μάρτη το Ungdomshuset έπεσε.

Με κατασταλτική επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής ομάδας της Δανέζικη αστυνομίας εκκενώθηκε και συνελήφθησαν οι κάτοικοι.



Περισσότερα εδώ

"Διεθνής ανακοίνωση από το Ungdomshuset"

Παραμένουμε δυνατοί και με το ηθικό ψηλά, παρά τις
πιέσεις της τρέχουσας κατάστασης.

Οι πολιτικές διαπραγματεύσεις κατέρρευσαν τη στιγμή που το δημοτικό συμβούλιο αρνήθηκε τις απαιτήσεις μας κι εμείς απορρίψαμε τη θλιβερή προσφορά τους.

Τους τελευταίους μήνες έχει εκφραστεί μια αστείρευτη δύναμη και το επίπεδο δραστηριοποίησης μέσα και γύρω από το σπίτι δεν έχει υπάρξει ποτέ τόσο υψηλό όσο τώρα. Αυτό οφείλεται στη μαζική τοπική και διεθνή υποστήριξη που λάβαμε.

Οι καρδιές μας ζεσταίνονται από τα νέα των δράσεων αλληλεγγύης στη Δανία, τη Ρωσία, τη Λιθουανία, την Πολωνία, την Ιαπωνία, την Αυστραλία, τον Καναδά, τις ΗΠΑ, τη Γερμανία, τη Σουηδία, τη Γαλλία, την Ελβετία, την Αυστρία, την Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Αγγλία, την Ισπανία, τη Νορβηγία, τη Φινλανδία, την Ολλανδία και αλλού.

Απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλες τις δράσεις που έγιναν από τόσους πολλούς. Εσείς είστε ο λόγος που το Ungdomshuset εξακολουθεί να υπάρχει σαν ενεργός, αυτόνομος, ελεύθερος χώρος.

Ενώ οι διέξοδοι λιγοστεύουν, η εκκένωση φαίνεται πιθανότερη από ποτέ. Γι αυτό καλούμε τους φίλους μας να δράσουν τώρα αλλά και όταν το Ungdomshuset εκκενωθεί. Σας καλούμε να έρθετε στην Κοπεγχάγη ή να δράσετε αλληλέγγυα στη δική σας πόλη. (...)

Κάντε σχέδια. Ετοιμαστείτε. Συνεχίστε την αντίσταση.
UNGDOMSHUSET BLIR! TO UNGDOMSHUSET ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!


Αντισταθείτε, τα "Ungdomshusets" του κόσμου πρέπει να μένουν!!!